De beste beleving van deze website krijgt u door Javascript toe te staan.

Bij Slee Buitensport kunt ook terecht voor onderhoud van schoenen en slaapzakken,  e.d.

Schoenen

U kunt uw bergschoenen laten repareren bij Slee Buitensport. Wij hebben een samenwerking met een gespecialiseerde schoenmaker die van veel merken de zolen op voorraad heeft. Bijna alle soorten wandel- en bergschoenen kunnen van een nieuwe zool voorzien worden. Wrijving schoenen kunnen worden voorzien van een nieuwe laag rubber.U dient de schoenen schoon in te leveren anders kunnen wij hem helaas niet in behandeling nemen.

Donzen slaapzakken wassen

Alle slaapzakken moeten wel eens worden gewassen. U kunt dit uiteraard zelf maar u kunt alle soorten slaapzakken ook door ons laten wassen. Afhankelijk van de ouderdom en staat van de slaapzak is het ook mogelijk deze te laten bijvullen. Dit geld alleen voor de donzen varianten van ons eigen merk. Tevens voor reparaties aan ritsen en runners kunt u bij ons terecht.

wassen slaapzak € 30,00
100 gram 90% eendendons bijvullen € 60,00
100 gram 95% ganzendons bijvullen € 75,00
ritsrunner vervangen € 20,00
rits vervangen € 60,00

Tenten

 Aan katoenen tenten van ons eigen merk Slee kunnen wij de reparaties voor u verzorgen. Houdt u er rekening mee dat hoe dichter u op de vakantieperiode komt hoe drukker het is en dat daardoor de tijd kan gaan dringen. Voor de rest hebben we in de winkel diverse materialen om tenten van andere merken te plakken of lijmen. Helaas hebben we geen artikelen om voortenten van caravans of vouwwagens te herstellen.

Ski's en snowboards

Wij verzorgen al het onderhoud aan uw ski’s en snowboards. Het gebeurt niet meer ter plekke en u kunt er helaas dus niet op wachten. Houdt u rekening met een week, maar het is verstandig om het niet op het laatste moment te laten aankomen.

Ski's Snowboards 
kleine beurt (slijpen & waxen) € 22,95 kleine beurt (slijpen & waxen) € 29,95
grote beurt (vullen & slijpen & waxen) € 29,95 grote beurt (vullen & slijpen & waxen) € 39,95

Vullen/ opladen

U kunt bij ons uw Campinggaz tanks omruilen voor een volle als u een lege heeft. U betaalt dan alleen het gas.

 

U kunt bij ons uw cartridge van uw Snowpulse rugzak van Mammut omruilen voor een volle. Wij rekenen hiervoor € 7,50 voor de administratie en verzendkosten.